Producten

Laat u geen oor aannaaien!!!

‘ De naaimachinespecialist van huishoudelijke tot industrielenaaimachines’

Aanbieding

Naaischolen

Reparatie

Workshop

Nieuws

Route

Producten

Home

Breiwerk / kraal / ripelvoet    
Met deze voet kunt u zware jerseystoffen of imitatiebont tegelijkertijd naaien en
Cirkelliniaal                   
Met de cirkelliniaal kunt u perfecte decoratieve cirkels creëren. Creëer fantastische effecten met speciale accessoires! Een leuke, in het oog springende manier om kleding, handtassen, woningtextiel enz. te decoreren!  
Cordonneervoet                  
U bereikt een dicht opeengestikte 3D-lijn wanneer u met de contourdraad/ cordonneervoet over glanskatoen of dun koord heen stikt.
Doostikvoet met linker geleiding met IDT     
De doorstikvoet met linker geleiding begeleidt doorstikken en kantstikken uitstekend. Perfect voor het maken van siersteken ven het doorstikken van  Engelse naden, het doorpitten van quilts en het doorstikken van jeans.
Elastiekvoet                         
De elastiekvoet transporteert en rekt in één beweging 6 tot 12 mm breed elastiek op en naait dit vast. Ideaal voor sportkleding, lingerie en andere technieken waarbij elastiek wordt gebruikt.
Fagotgeleider                    
De fagotgeleider is verkrijgbaar in twee breedtes: 3 mm en 5 mm. Met deze geleider zorgt u ervoor dat de afstand tussen twee stofranden continu gelijk blijft en krijgt u een schitterend ajoureffect.
Franjevoet                        
Met de franjevoet maakt u fantastische lusjesversieringen- als bij toverslag!  
Dit fraaie effect is bijzonder spectaculair op badstof of fluweel.
Geleider voor doorstikken / quilten               
Deze geleider is met name nuttig wanneer u rechte lijnen naait in quiltwerk.
De quiltgeleider kan worden bevestigd aan de linker- of rechterzijde van de naaivoet.
Geleider voor doorstikken / quilten                  
Deze geleider is met name nuttig wanneer u rechte lijnen stikt in quiltwerk.
Met de rechte of siersteek van uw keuze bereikt u schitterende quiltresultaten.
Gleisiersteekvoet                  
Een speciale coating onderop deze voet voert de stof door zonder dat deze vast blijft zitten. Ideaal voor het naaien van siersteken tot een breedte van 9 mm op moeilijk te transporteren stoffen, zoals leer en vinyl.
Gleivoet                                 
Dankzij de speciale coating onderop de voet, is deze bijzonder geschikt voor het naaien van moeilijk te transporteren stoffen, zoals leer, schuim, kunststof, imitatieleer en met kunststof gecoate stoffen.
Kantsiktvoet                           
De kantstikvoet is ideaal voor precies doorstikken, doorpitten in de naad en het samenvoegen van kant en stof, bv. bij het aanzetten van kant aan een afgewerkte stofkant.
Quilt patchworkvoet met rechter geleider
De quiltvoet met geleider rechts met IDT is ontworpen om te helpen bij het creëren van perfecte 6.3 mm naden bij het aan elkaar naaien van de quiltlapjes. U hoeft alleen maar de stofkant langs de geleider te leiden.
Plattenaadvoet                
Platte naden zijn bijzonder duurzaam - dit zijn de bekende "spijkerbroek"- naden. De platte naadvoet is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes voor dunne blouse- en overhemdstoffen of voor zwaardere spijkerstof en vrijetijdskleding.
Plisseervoet                           
Met de plisseervoet maakt u smalle, individueel instelbare plooien. U kunt de voet instellen voor een plooi na iedere zesde of twaalfde steek, of na iedere steek. Het perfecte hulpstuk voor het naaien van kleding of woonaccessoires.
Quilt patchworkvoet
De quilt- en patchworkvoet is speciaal geschikt voor het aan elkaar zetten van deze lapjes stof. De afstand tussen de naald en de buitenrand van de naaivoet is 6.3 mm en tussen de naald en de binnenrand van de naaivoet 3.15 mm.
Kralenvoet
Om uw naaiproject iets extra's mee te geven, kunt het benadrukken met prachtige parels of kralen. De kralen lopen soepel door de uitsparing onderin de voet tijdens het naaien en het resultaat is verbazingwekkend.
Open applicatievoet      
Ideaal voor appliquaties en andere naaitoepassingen waar goed zicht op de insteek van de naald nodig is. Prachtige appliquaties maken is met deze voet snel en makkelijk.
Gebruik b.v. een schulpsteek voor een appliquatie.
Quiltvoet voor het doorpitten
De voet voor doorpitten in de naad met IDT is ontworpen u te helpen perfecte quiltresultaten te bereiken aan de bovenkant van uw quilt.
Quiltvoet (open) voor guilten uit de vrije hand
Deze open naaivoet voor quilten uit de vrije hand is bedoeld voor prachtig naaien en quilten uit de vrije hand. Deze voet heeft een extra grote opening aan de voorkant voor een optimaal zicht bij het naaien of quilten uit de vrije hand.
Rechtstik steekplaat
Zeer geschikt, in combinatie met de quilt doorstikvoet voor het doorpitten bij het quilten.
Rechtstikvoet met rond gat
De rechtstikvoet met rond steekgat is ideaal voor quilten en patchwork. Deze voet is tevens bijzonder geschikt voor het werken met dunne stoffen. Uw naden worden nog perfecter als u deze voet gebruikt in combinatie met de rechtstiksteekplaat.
Rimpelvoet
Het is kinderspel met deze speciale voet, die bijzonder nuttig is als u stroken aan kussens of gordijnen wilt zetten of gerimpelde naden in kinderkleding wilt maken. U kunt tegelijkertijd naaien en twee lagen stof rimpelen, snel en gemakkelijk.
Siersteekvoet
De voet is voorzien van duidelijk zichtbare markeringen waarmee u siersteken of randen op uw stof kunt plaatsen. Een speciale uitsparing aan de onderzijde van de voet zorgt voor optimaal transport van zelfs de meest opeengestikte patronen.
Rolzoomvoet
Door het zomen voorkomt u dat de randen gaan rafelen en krijgt u een nette, duurzame randafwerking. Met de rolzoomvoet kunt u lichte tot middelzware stoffen voor kleding en woningdecoraties afwerken.
Soutachevoet
U krijgt prachtige decoratieve effecten als u de soutachevoet gebruikt in combinatie met de fraaie siersteken op uw machine om over garen, dik garen, koorden, smalle satijnen bandjes, gevlochten soutache enz. te naaien. U kunt een diameter tot 6 mm

7-9 gatenvoet

Met deze bijzondere voet maakt u fantastische decoratieve effecten. Hiermee kunt u maximaal 9 verschillende draadjes borduurgaren, glanskatoen of glanzend garen opstikken met een nuttige of siersteek.

Applicatievoet                        
Perfecte kleine, dichte appliquaties met cordonsteken kunnen met een appliquatievoet worden genaaid. U kunt ook de appliquatiesteek met handgemaakte uitstraling gebruiken voor fantastische appliquaties en schitterende quilts.
Biasbandvoet                           
Afwerken met biaisband is een zeer eenvoudige manier om stofranden af te werken en een glad en verzorgd uiterlijk te geven. Hiervoor hebt u opengevouwen biaisband van ongeveer 24 mm breed nodig.
Biezentong                          
Met de biezentong geeft u uw biezen extra volume. De biezentong wordt vastgemaakt op de steekplaat van uw naaimachine. De stof wordt door de tong tijdens het naaien opgetild zodat de biezen hoger en opvallender worden.
Biezenvoet 5 of 7 uitsparingen
Voor katoen, lichtgewicht wol of zwaardere stoffen kunt u probleemloos de biezenvoet met 5 of 7 uitsparingen gebruiken. In combinatie met een tweelingnaald kunt u biezen maken om een nostalgisch tintje te geven aan linnengoed, kussens, blouses.
Biezenvoet 9 uitsparingen  
Voor katoen, lichtgewicht wol of zwaardere stoffen kunt u probleemloos de biezenvoet met 9 uitsparingen gebruiken. In combinatie met een tweelingnaald kunt u biezen maken om een nostalgisch tintje te geven aan linnengoed, kussens, blouses.
Biezenvoet met geleider
Met deze voet maakt u biezen met een tussenruimte van 5 of 11 mm. Met deze voet kunt u siersteken tot 6 mm of 9 mm breed precies afpassen ten opzichte van de biezen.

PFAFF   Naaivoeten

Disclaimer

Privacy policy

Sitemap

Wibo naaimachines   
scheldestraat 27   
1823 WD Alkmaar    
072-564 62 00

© 2012 Wibo Naaimachines