Producten

Laat u geen oor aannaaien!!!

‘ De naaimachinespecialist van huishoudelijke tot industrielenaaimachines’

Aanbieding

Naaischolen

Reparatie

Workshop

Nieuws

Route

Producten

Home

Creatief vernuft
Customizer 11000 is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk softwarepakket dat is ontworpen door JANOME om u te helpen het beste uit uw Memory Craft borduurmachine te halen.
Het is eenvoudig te gebruiken, leuk om mee te werken en de resultaten zullen u verbazen.
Het programma is geschikt om te gebruiken bij de nieuwste Janome borduurmachines:
MC11000, MC10001, MC10000, MC9700, MC 9500 en MC300E.

Importeren
Met Customizer 11000 kunt u uw eigen unieke werkstukken maken door afbeeldingen te importeren om deze vervolgens automatisch naar een borduurmotief te converteren.
U kunt stiksteken of cordonsteken als omlijning toevoegen of één van de 5 vulpatronen, inclusief kruissteek en cordonsteek gebruiken. U kunt zelfs open borduurwerk en applicaties maken.
Het resultaat zal er professioneel uitzien.
Wanneer het motief naar wens is kunt u het overbrengen naar uw eigen Memory Craft om het vervolgens te borduren.

Aanpassen
Het veranderen en persoonlijk maken van motieven is gemakkelijk met de Customizer 11000.
Combineer motieven van Memorycards of diskettes met uw eigen creaties en maak een nieuwe combinatie. Roteer of verander de oorspronkelijke grootte. In dit programma zijn tien letterstijlen beschikbaar om grappige teksten toe te voegen of om stijlvolle monogrammen te maken.
De droom van een ontwerper
Met JANOME DigitizerPro creëert u professionele borduurmotieven snel en gemakkelijk, zonder software-expert te zijn.
JANOME DigitizerPro is een krachtig borduursoftwareprogramma met alle mogelijkheden en bewerkingsfuncties in één programma.
Lees snel enkele van de vele bijzondere mogelijkheden welke het programma u te
beiden heeft.

Klik en creëer zo eenvoudig is het!
Automatisch digitaliseren. Met één muisklik een borduurmotief creëren door gebruik te maken van de functie Click-to-Design.Speel met de verschillende steeksoorten om uw eigen uitstraling aan uw borduurmotief mee te geven. Of importeer een afbeelding en gebruik de half automatische functie Click-to-Stitch. Klik één voor één in de gebieden die u wilt vullen en in en handomdraai is uw borduurmotief klaar. Wilt u volledige controle hebben over uw ontwerp gebruik dan de functie Freehand en plaats ieder detail daar waar u het wilt hebben

PhotoClick
Met PhotoClick maakt u van uw favoriete foto met enkele muiskikken een borduurmotief.
Onbegrensde bewerkingsmogelijkheden!
Beweeg door uw motieven met grote of kleine stappen en maak desgewenst per steek aanpassingen. Breng wijzigen aan in het gehele motief of een deel ervan. Kies een andere steeksoort, dichtheid, richting of kleur net zo lang tot het de uitstraling heeft die u wilt.

Automatisch appliqueren
DigitizerPro bezit een unieke appliqueerfunctie waarmee u in één handeling een perfecte applicatie kunt maken. Grote applicaties kunnen zo snel worden gemaakt en zien er geweldig uit, eventueel gecombineerd met fijne borduursteken.

Geavanceerd bewerken
Met DigitizerPro kunt u ontwerpen per steek bewerken.
De meest ingewikkelde bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Het is eenvoudig om gebieden die aangepast moeten worden te vinden door gebruikt te maken van de functie waarmee u door een ontwerp kunt bewegen in grote en/of kleine stappen.

Fantastische vulpatronen
Het toevoegen van vulpatronen aan borduurwerk is een geweldige manier om het visueel mooier te maken en DigitizerPro heeft meer dan 130 verschillende vulpatronen om uit te kiezen. Het programma heeft daarnaast een grote keuze aan motiefpatronen om zeer verfijnde effecten te maken.

Tekst en monogrammen.
Teksten en monogrammen maken is een op zichzelf staand onderdeel in DigitizerPro.
Voeg teksten of monogrammen aan uw werkstuk toe en maak een persoonlijk item of geschenk. De tekst kan veranderd worden in verschillende richtingen, horizontaal, verticaal, gebogen of rond. Het programma bevat bovendien een groot aantal kant-en-klare randen om er de finishing touch aan mee te geven. Met meer dan 50 voorgedigitaliseerde letterstijlen, plus de mogelijkheid om gebruik te maken van de True-Type letterstijlen die op uw computer aanwezig zijn, kunt u voor ieder werkstuk een geschikte letterstijl kiezen.

Disclaimer

Privacy policy

Sitemap

Wibo naaimachines   
scheldestraat 27   
1823 WD Alkmaar    
072-564 62 00

© 2012 Wibo Naaimachines

Janome    Software